«Hjerte til hjerte» veldedighetsfond

27. januarth2021, solskinn med den varme brisen, så myk og behagelig.Det er et ordtak som sier at fint vær vanligvis kommer med glade ting.I dag er en stor dag, det er dagen da Guangzhou Viking Auto Parts Co., Ltd lanserer "Heart to Heart" veldedighetsfondet.

Lanseringsseremonien er så ryddig og vellykket.Viking luftfjær, luftstøtdemper, luftkompressorseksjoner og andre avdelingsledere leder laget sitt og kunngjorde at de var villig til å donere fondet.Og Viking lover også at kapitalen fra Charity Fund vil bli publisert månedlig, for å være åpenhet og transparens.

hui2

Vikingfolk er som en familie, vi jobber hardt, vi møter den vanskelige tiden, vi deler og vi vokser sammen.Under denne enorme epidemiske katastrofen i fjor ble hele verden stille.Heldigvis fikk luftfjærvirksomheten vår god støtte fra den innenlandske kjøretøyfabrikken for å gå gjennom den tøffe tiden.I mellomtiden har våre luftkompressor- og støtdemperingeniører fokusert på å utvikle nye varer og hele tiden streber etter produktkvalitet for fortreffelighet.Gode ​​nyheter å dele, over flere års innsats, har Guangzhou Viking inngått forretningsforhold med Benz, BMW, AUDI, Prochi, Land Rovers leverandør med CDC-komposittstøtdemper og luftkompressor.

Til takknemlige Viking-ansatte holder sammen i møte med vanskeligheter og utfordringer i fjor, det er derfor vårt veldedighetsfond ble opprettet.Og dette fondet vil komme hvert av vikingfolket til gode, den som har det vanskelige som ikke kan gå igjennom, Viking veldedighetsfond vil ha ryggen.Uansett om du er fra luftfjæravdelingen, luftkompressoravdelingen eller luftfjæringsstøtdemperavdelingen, la oss synge en sang "vi er familie".

Guangzhou Viking Auto Parts Co., Ltd er et selskap fullt av kjærlighet.Viking bryr seg om hva du trenger og vil gjøre det beste for å få det til.


Innleggstid: 15. oktober 2021